maanantai 24. lokakuuta 2016

Eko-kommuuni etsii asukkaita Rovaniemelle


Korkalovaaran rauhallisella omakotitaloalueella on tontti, jossa on kaksi taloa.
Meikä asuu ensimmäisessä talossa muusikko taiteilija Antonin kanssa. Toinen 90 neliön talo on tällä hetkellä tyhjänä johon etsimme asukkaita. Täältä löytyy lisäkuvia tontista.

Tämä talo on vuokrattavana. 90m2, leivinuuni, sauna, kolme erillistä huonetta, iso olohuone, keittiö.

Talo ei sinäänsä ole mikään eko-talo vaan ihan normaali 80-alun Lappi  pakettitalo. Se mikä tekee Sivakkatie 5 eko-taloksi on talon asukkaat. Pihalla on kuitenkin kasvimaa ja kasvihuone ja meillä on pakastearkusta tehty komposti.

olohuone
Etsimme asukkaiksi kestävästä elämäntavasta kiinnostuneita ihmisiä. Jos edes jokin näistä asioista on kiinnostuksen kohteesi niin ota yhteyttä: permakulttuuri, syväekologia, aktivismi, ravinto (superfoodit), musiikin tekeminen, meditointi, taide, positiivisuus, lahjatalous, urheilullisuus, lumilautailu, marjastus ja sienestys, luonnossa liikkuminen, kasvimaan yhteinen hoitaminen, yoga, chikong, shakki, filosofia..

Itse olen yrittäjänä sieni-alan firmassa Nordic Fungi ja intohimonani on tuoda eri vaihtoehtoja kestävästä elämäntavasta ihmisille esille. Olen kolme-vuotiaan Noan isä. Noa on tärkein asia elämässäni. Olen myös talkoilemassa välillä Rovaniemen Kaupunkiviljelijöissä ja koitan tuoda Rights of Nature kansalaisjärjestöä ja Copiosis innovaatioita Suomen kansalle esille.  Jos olet perillä resurssipohjaisen talouden filosofiasta TZM ja the Venus Project olet ensisijalla asukkaaksi ;) Copiosis on ensimmäinen askel kohti resurssipohjaista taloutta ja ihmiskunnan todellisen potentiaalin paljastamista.

keittiö ja leivinuuni


Ota yhteyttä mailitse nordicfungi@gmail.com tai puhelimella 0415443970.


Lisää kuvateksti


1 kommentti: