tiistai 7. heinäkuuta 2015

Global Ecovillage Network 20+ Conference, Findhorn, Scotland

Findhornin ekokylässä Scotlannissa tapaa tällä viikolla yli 300 ekokyläasukasta ympäri maailmaa. Konferensissa jaetaan tietoa ja inspiraatiota ekokyläliikkeen laajentamiseksi.  Mielestäni ekokylät ovat ihmiskunnan toivo.Olen hyvin ihmeissäni kuinka hyvin GENin toiminta on organisoitu rahoituksesta yhteistyöhön ympäri maailmaa. Genillä on esimerkiksi konsultoiva postitio YK:ssa. GEN on maailman johtavin kestävän elämäntavan organisaatio ja heidän neuvoja kuunnellaan jopa YK:ssa. Gaia education on Genin koulutusorganisaatio ja Gaia trust rahoittaa verkoston toimintaa. He järjestävät kuukauden mittaisia EDE (Ecovillage desing education) koulutuksia ihmisille jotka haluavat perustaa ekokylän ja todella muuttaa maailmaa kestävämpään suuntaan.

SKEY Suomen kestävän elämäntavan yhdistys on GEN Finlandin organisaatio. Suosittelen kaikille asiasta kiinnostuneille liittymään jäseneksi.

Findhornin ekokylä on loistava esimerkki siitä miten henkisyys ja yhteisöllisyys järjestetään isossa mittakaavassa. Findhornissa asuu yli 600 asukasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti